metalen dakpanelementen

metalen dakpanelementen

Coversys
Het bedrijf Coversys, ontwikkelde in 1996 haar eerste stalen dakpannen. Zij ontwikkelde als eerste een stalen dakpan met en gladde coating. Sindsdien ontwikkelde zij haar techniek voor haar stalen dakpan “rustiek”, welke exclusief is voor Coversys. Vandaag de dag biedt zij, dankzij het werk van haar ingenieurs, een uitgebreidt scala aan hoogwaardige kwaliteit dakpannen en werkt zij continue aan de ontwikkeling van haar producten.
De eerste zorg van Coversys is de kwaliteit van haar producten. De grondstoffen worden met grote zorg gekozen en vervaardigd volgens de laatste productie technieken, Coversys stelt alles in het werk om een solide en duurzaam product aan te bieden dat uw dak door je daren heen goede bescherming biedt.
Coversys geeft een garantie van 30 jaar op haar producten, zowel op de waterdichtheid als op de bescherming van de coating.
Onder de rubriek “Product gamma” vindt u een gedetailleerde omschrijving van de verschillende dakpannen en accessoires die bij Coversys verkrijgbaar zijn.

kleine  dakpanplaat

De voordelen van een stalen dakpan
• ongeëvenaarde bescherming tegen alle extreme weersomstandigheden ;
• door het geringe gewicht (ongeveer 6kg/m2 voor de stalen dakpannen van Coversys) kan men gebruik maken van een lichtere houtconstructie en is het bij renovatie mogelijk om over het bestaande dak te installeren ;
• optimale waterdichtheid, met name dankzij het ‘dubbele sluitings’ systeem ;
• een snelle manier van dakdekken (optimale besparing) in vergelijking tot de traditionele dakbedekking (keramische dakpan, betonnen dakpan)

Dakdekkersbedrijf Arend Barkhuis

Dakdekkersbedrijf Arend Barkhuis